Neobux /Netes pénzkeresés!

2011. április 28., csütörtök

Élek még és Senna is :)

Elég régen írtam már. Közben Sennát már átültettem az említett Intersparos tálba, melynek alja ki lett fúrva. Nem tudom, igazándiból nem mertem képet felrakni meg írni, hogy hogy áll a fám, mert félek ha meglátják mekkora a tál, és mekkora Senna benne, kitérnek a hitükből az emberek XD
Olcsóbb megoldásként a tál aljába végül némi szitált sódert raktam (agyag híján), arra pedig tőzeg - virágföld keveréket. Senna aránylag jól bírja. A levelei itt-ott elszáradnak, pedig nagyjából 2-3 napig zacskóban tartom és egy kis ideig hagyom szabad levegőzni. Kb. 1 hete kezdett el megint virágokat hozni az átültetés óta.
Senna a sok megpróbáltatás ellenére viszont nagyon szívós kis carmona :) Túlélt két zuhanást is, amit ügyetlenségem és tapasztalatlanságom miatt szenvedett el. :( Igazából nem tudom, hogy normális-e az, hogy néhány levele szárad, míg a másik része szépen nő, és hoz új hajtást is :)
Képeket lehet hogy még rakok nemsokára... aztán max meg leszek kövezve... :)

Addigis egy barátom vett bonsai fát, viszont nem tudjuk, hogy milyen fajta lehet. Tudom nem sokan követik a blogom, de ha erre tévedne valaki, megköszönném ha tudna segíteni, hogy milyen fajta lehet és milyen gondozást igényel? :)
http://img94.imageshack.us/img94/4739/faal.jpg